Bericht versturen
Thuis

Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd.

China Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. certificaten
Alles werkte volkomen, van vervoer aan installatie. Dank u aan u en uw bouwteam. Het grote werk! U hebt nu een geïnstalleerd stuk in Pennsylvania.

—— Jeff, de V.S.

De fontein kijkt fabelachtig. Wij hebben iets nodig nieuw voor de achteryard. Dank

—— Morgana, Australië

Uw vakman verdient compliment voor het uitstekende kunstwerk. De complimenten aan uw artisans als beeldhouwwerk kijkt groot.

—— Richard, de V.S.

De tekens overweldigen - de Grote Baan dankt u!

—— Chris, het UK

Ik ben online Chatten Nu

Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : WANGSTONE
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-4,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%

Wangstone begon met steenzaken in jaren '90 en spreidde de bedrijfsdekkingssteen en van het metaal kunsten in 2004 uit. Productiehoogte - de kwaliteitspunten is niet de enige dienst die wij hebben verleend, snelle citaten, de volledige die ontwerpdienst door vele formaten, wekelijkse rapporten, volledige inspectie op alle stadia van productie tot lading op schip wordt gesteund, die door digiital beelden worden gesteund. De gemakkelijke mededeling en de uitstekende dienst na verkoop steunen het maken van het voor onze cliënten gemakkelijk in het kopen van metaalbeeldhouwwerken & steenproducten in China.

 

Voor professioneler en concurrerend het zijn, Wangstone-werd het metaal sculpture Ltd. opgenomen in 2014, dat zich op corten & roestvrij staalbeeldhouwwerken concentreert. Wij bezitten begaafde ontwerpers/kunstenaars, geschoolde arbeiders, uitstekende winkelbediende en professionele QC inspecteurs, wat tot hoogte - kwaliteitskunstwerken bijdraagt.

 

Wij streven ernaar om ons operationeel proces voortdurend te verbeteren om tekorten te elimineren en het afgewerkte product te verbeteren en een cultuur van voortreffelijkheid te bevorderen die Wangstone vele toekenning en lofbetuigingen in de loop van de jaren verdiende.

 

      China Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0      China Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Wangstone Metal Sculpture Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. David Wang

Tel.: 86-592-5175705

Fax: 86-592-2205708

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)